De Schatkids
Galileistraat 3
3902 HR Veenendaal
0318 - 501060
info@deschatkids.nl

Twitter YouTube Facebook


Home Prijzen & Tijden Kinderfeestjes Groepen Fotoboek Huisregels & FAQ Evenementen Contact & Route
Printen Pagina
Home

Voor in de agenda: Ons jaarlijkse Sinterklaasfeest wordt dit jaar gehouden op vrijdag 18 november van 17.00 uur tot 21.00 uur.
Kosten: 9,50 euro voor kinderen (incl. cadeau en snoepgoed) en 1,75 euro voor volwassenen.
We gaan er weer een heerlijk avondje van maken! Reserveren kan
HIER
LET OP: NIEUWE OPENINGSTIJDEN!!
Vanaf heden zijn wij elke doordeweekse dag een uur eerder open!
Oftewel: maandag t/m vrijdag openen wij onze deuren al om 9 uur!
Zeker voor de ouders met niet-schoolgaande kinderen is dit volgens ons een hele verbetering. Lekker een uur langer spelen voor het middagslaapje. Als u ook schoolgaande kinderen heeft hoeft u binnenkort dus ook niet meer zo lang te wachten tot De Schatkids opengaat!

SCHATKIDS DECOR VOOR YOU TUBE-HIT
De Schatkids was afgelopen donderdag 6 juni het decor voor de opnames van een videoclip. Deze clip werd opgenomen door het Duitse bedrijf Mediakraft, dat ook een vestiging heeft in Amsterdam.
De bedoeling was om de clip een parodie te laten zijn op de video van Kiesza, genaamd Hideaway. De makers van deze parodie wilden het 'goedkope' aspect van de originele clip belachelijk maken en dat is aardig gelukt, zoals te zien is in deze clip.
Leuk is ook dat de Veenendaalse speelhal er goed op te zien is, omdat de acteurs kriskras door de speeltoestellen gaan.
Binnen 2 dagen was de clip al een aardige hit op You Tube. Al 1400 keer is de video bekeken. Tegenwoordig is het een grote rage om een parodie te maken op bekende videoclips en nu is dat dus ook in Veenendaal gebeurd! Om de clip te bekijken, klik hieronder voor de link!

https://www.youtube.com/watch?v=ZL3hsNfUrNE&list=PLBcaLQRE3YeDrl8qMlEp4G4MiTGhzPdrh

TAART
Vanaf heden kunt u bij ons ook taart bestellen (zelf meenemen is niet toegestaan). Keuze uit slagroomtaart of een stapeltaart met thema naar keuze, verzorgd door Taartaholics.

NIEUWS
Wij zijn sinds kort standaard ELKE DAG OPEN! Op maandag t/m vrijdag is er dan ook elke ochtend Peuterochtend (oudere kinderen ook welkom, maar voor de peuters geldt een aangepast tarief!) Kinderfeestjes kunnen vanaf nu dus ook op de andere dagen!
Vanaf heden is er een nieuwe babyzone. Deze ruimte is bedoeld voor kinderen t/m 2 jaar en staat vol met kussens, kleine klimtoestelletjes met glijbaantjes en aan de zijkanten staan lekkere bankjes voor de ouders om te chillen en te genieten van hun kruipende en spelende kroost!

ALGEMEEN
De Schatkids is al sinds 1 oktober 2005 de leukste binnenspeeltuin van Midden-Nederland, waar kinderen tot 12 jaar zich naar hartelust kunnen uitleven. In onze hal van 1500 m² staan diverse speeltoestellen opgesteld, die een leuk en veilig dagje spelen garanderen.

Leuk en veilig spelen, daar draait het allemaal om bij De Schatkids. We doen er alles aan het de bezoeker zo goed mogelijk naar de zin te maken. Niet alleen met leuke, uitdagende speeltoestellen, die voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne, maar ook de ouders/begeleiders zal het aan niets ontbreken. In ons restaurant worden uitsluitend A-merken verkocht, zodat u op een ontspannende manier kunt kijken hoe uw kinderen zich uitleven in de veelzijdige speelhal. Consumpties koopt u bij ons met muntjes, de zogenaamde 'Dukaten' deze kunt u kopen bij de entree, ze kosten € 0,80 per stuk en u kunt ze aan het einde van uw bezoek gewoon weer inleveren als u ze over heeft. Door dit systeem kunnen we u aan de bar veel sneller helpen en ook is het een handig, leuk en leerzaam systeem voor de kinderen. Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen in de speelhal. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Zo zullen de toiletten bijvoorbeeld regelmatig schoongemaakt en schoongehouden worden en proberen we de tafels goed bij te houden.

PEUTEROCHTEND
Ouders met kleine kinderen kunnen voor minder geld naar Kinderspeelparadijs De Schatkids op de speciale peuterochtenden. Deze ochtenden zijn elke doordeweekse dag buiten de schoolvakanties. Kinderen van 1 t/m 3 jaar betalen dan geen € 6,50 maar slechts € 4,00 en krijgen daarbij GRATIS 1 glaasje ranja! De prijs geldt voor kinderen t/m 3 jaar en alleen bij binnenkomst tussen 9 en 12 uur (u mag dus zo lang blijven als u wilt) en deze korting geldt NIET in de schoolvakanties. Uiteraard zijn grotere kinderen ook welkom op de peuterochtend, maar alleen voor de peuters betaalt u het speciale tarief!
Kom dus ook lekker in de ochtend met de kleine naar De Schatkids!

VIRTUELE TOUR
Hieronder ziet u een virtuele tour door de speelhal. Door op de pijltjes te klikken en te navigeren met de muis kunt u de hele hal doorlopen. Neem gerust een kijkje!


 
 
© DeSchatkids webdesign & hosting door gympie.nl
 

Openingstijden

Maandag 09:00u 18:00u *
Dinsdag 09:00u 18:00u *
Woensdag 09:00u 18:00u *
Donderdag 09:00u 18:00u *
Vrijdag 09:00u 18:00u *
Zaterdag 10:00u 18:00u *
Zondag 10:00u 18:00u *
* klik hier voor uitzonderingen

Prijzen

Voor toegang tot De Schatkids gelden de volgende prijzen:

Kinderen vanaf 1 jaar € 6,50
Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 1,75
10-Rittenkaart kinderen € 58,50
10-Rittenkaart volwassenen € 15,50
 
Groepen vanaf 10 kinderen:
Kinderen vanaf 1 jaar € 5,85
Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 1,55

Peuterochtend (op maandag t/m vrijdag bij binnenkomst voor 12 uur en buiten de schoolvakanties) Uiteraard zijn grote kinderen ook welkom op de peuterochtend, maar alleen voor de peuters betaalt u het speciale tarief:

Kinderen van 1 t/m 3 jaar € 4,00
Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 1,75